X

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31, 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΤΗΛ:2310.284285 | FAX: 2310229874 | info@epsm.gr


ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
MACEDONIA FOOTBALL CLUBS ASSOCIATION - OFFICIAL WEBSITE

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ
ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
NEWSLETTER
X

NEWSLETTER

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

EMAIL:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31, 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      [ΧΑΡΤΗΣ]
ΤΗΛ:2310.284285 - FAX: 2310.229874 - info@epsm.gr

ΟΝΟΜΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

EMAIL:

ΜΗΝΥΜΑ:


ΑΝΑΦΟΡΑ ΛΑΘΟΥΣ
X

ΑΝΑΦΟΡΑ ΛΑΘΟΥΣ

Εντοπίσατε κάποιο λάθος ή παράλειψη στα δεδομένα μας;
Έχετε κάποιες προτάσεις για βελτιώσεις;
Μπορείτε να μας βοηθήσετε να κάνουμε καλύτερο και πληρέστερο τον ιστότοπό μας.

ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αποφάσεις για τα πρωταθλήματα Προπαίδων 9 Χ 9, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι Αναβολή όλων των αγώνων, λόγω μη ύπαρξης καταστάσεων Υγείας των σωματείων στα ιδιωτικά αθλητικά κέντρα
http://www.epsm.gr/article.asp?code=9765
Ώρα ανάρτησης: 3/10/2017    19:55

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι κατόπιν συνάντησης της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποδομών της Ένωσης και των εκπροσώπων – υπευθύνων που διαθέτουν ιδιωτικά αθλητικά κέντρα και κατέθεσαν σχετική αίτηση να φιλοξενήσουν πρωταθλήματα Υποδομών αρμοδιότητάς της, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Α. Το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Οκτωβρίου 2017 δεν θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ αγώνας στις κατηγορίες Προπαίδων 9 Χ 9, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, είτε σε κέντρα – γήπεδα της Περιφερειακής Ενότητας (Νομός) Θεσσαλονίκης που ορίζει η ΕΠΣ Μακεδονίας, είτε σε ιδιωτικά αθλητικά κέντρα, μέχρι τα σωματεία που λαμβάνουν μέρος σ’ αυτές τις κατηγορίες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.
Β. Θα διεξαχθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ μόνον τα Πρωταθλήματα Νέων, Παίδων, Προπαίδων 11 Χ 11 της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Γ. Όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης έχουν υποχρέωση, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, να καταθέσουν δήλωση συμμετοχής (αν δεν το έχουν πράξει) στα παραπάνω πρωταθλήματα και ταυτόχρονα τις καταστάσεις Υγείας, ξεχωριστά, για κάθε τμήμα, ανεξαρτήτως αν θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Ένωσης ή σε διάφορα τουρνουά.
Δ. Όλα τα σωματεία έχουν την υποχρέωση να εκδώσουν για τους αθλητές δελτία αθλητικής ιδιότητας της ΕΠΟ ή προσωρινά δελτία που εκδίδει η ΕΠΣΜ.
Ε. Κανένας αθλητής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σ’ οποιονδήποτε αγώνα, αν δεν έχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας και δεν είναι γραμμένος σε κατάσταση Υγείας του σωματείου του.
ΣΤ. Όποιο σωματείο δεν έχει τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του και δεν εφαρμόζει τους κανόνες παιχνιδιού που προβλέπονται στον ΚΑΠ Επαγγελματικών – Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων περιόδου 2017 – 2018, θα υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις (ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ομάδα του σωματείου που μετέχει στο πρωτάθλημα τοπικών κατηγοριών ή στη Γ’ Εθνική κατηγορία και ετήσιος αποκλεισμός στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες) και δεν θα έχει το δικαίωμα ν’ αγωνιστεί σε ΚΑΝΕΝΑ αγώνα.
Ζ. Η ευθύνη διοργάνωσης όλων των αγώνων ποδοσφαίρου στην Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Θεσσαλονίκης ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ΕΠΣ Μακεδονίας και σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή δημόσιο φορέα.
Η. Όταν ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες από τα σωματεία και πληρούν τις προϋποθέσεις ν’ αγωνιστούν, σύμφωνα με όσα ορίζουν οι Κανονισμοί ΕΠΣΜ/ΕΠΟ/UEFA/FIFA, τότε η ΕΠΣ Μακεδονίας θα λάβει απόφαση αδειοδότησης αθλητικών κέντρων, προκειμένου να φιλοξενήσουν αγώνες των παραπάνω κατηγοριών.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

ΑΓΩΝΕΣ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Design & hosting by

MASCOTNET
MASCOT NETWORK LTD.