489ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μικτή νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας αν και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερ δια΄στημα του αγώνα ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Σερρών με σκορ 2-0 και αποκλείστικε από τη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. ένα τραγικό λάθος τηα αμυντικής γραμμής στις αρχές του 1ου ημιχρόνου και ένα ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής κ.Δραγούσης διαμόρωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη συνάντηση

Η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Σερρών με τη νίκη της αυτό προκ΄ριθηκε στους "8" της κατηγορίας Κ16 (Νέων).

Στο 84' αποβλήθηκε κ Κίζυλης. Οι Νέοι της ΕΠΣ Μακεδονίας έχασαν πέντε κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά ήταν άστοιχοι στην τελική προσπάθεια.

Και τα δύο γκο των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Σοφιανός στο 8' και στο 64' με πέναλτι.

Ο διαιτητής κ.Δραγούσης (Ζιγκερίδης, Ι. Ιωαννίδης) από την ΕΠΣ Κιλκίς, δε στάθηκε στο ύψος του αγώνα και δικαιολογήμένα άφησε με παράπονα την ΕΠΣΜ.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Καναράς): Λάμπρου (75’ Τσιτιρίδης), Κανέλλης (75’ Τρέμμας), Χρυσόπουλος, Βασιλάκης, Αδέμης (75’ Κεραμίτσης), Χατζόπουλος (41’ Χατζηστραβός), Πάγιος, Μανωλιούδης, Κίζυλης, Γραμματικόπουλος, Μηνάς (34’ Νακόπουλος).

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Κουγιουμτζόπουλος, Φακής, Βεντούζης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης (50’ Ταλίπ), Ζιάκας (59’ Αρναούτογλου), Πούλιος (59’ Καρατλίδης), Τριανταφύλλου (50’ Πασκανάκης), Γκουτίδης, Σοφιανός (76’ Τσιφούτης).