164ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Γήπεδο Τούμπας και ώρα 19.30

Γενική είσοδος 5,00 ευρώ – Ενίσχυση του λογαριασμού για την κάλυψη των χειρουργικών επεμβάσεων των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών

Δωρεάν τα τμήματα Υποδομών των σωματείων της ΕΠΣΜ


Ο «Ποσειδώνας Μηχανιώνας» και ο «Θερμαϊκός Θέρμης», σωματεία που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αντίστοιχα, αγωνίζονται στον 48ο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.





Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας (έτος ίδρυσης 1947) αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία και συμμετέχει για δεύτερη φορά σε τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας. Την πρώτη φορά την περίοδο 1994 – 1995 αναδείχτηκε κυπελλούχος κερδίζοντας στον τελικό την ΑΕ Ευόσμου με σκορ 2-1 και την ίδια χρονιά κατέκτησε και τον Πανελλήνιο τίτλο κερδίζοντας τον ΑΠΟ Κερατσινίου στα πέναλτι με 5-4 (κανονική διάρκεια αγώνα και παράταση 0-0). Σημαντική στιγμή στην ιστορία του σωματείου, υπήρξε η πρόκριση επί της ΑΕΚ με σκορ 1-0 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 1998 – 1999, ενώ το 1992 έφτασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Θερμαϊκός Θέρμης (έτος ίδρυσης 1949) αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία και συμμετέχει για τρίτη φορά σε τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας. Την πρώτη φορά την περίοδο 2013 - 2014 αναδείχτηκε κυπελλούχος κερδίζοντας στον τελικό τον ΓΣ Ηλιούπολης με σκορ 3-0 και τη δεύτερη φορά την περίοδο 2015 – 2016 γνώρισε την ήττα από τον Μακεδονικό με σκορ 2-1.

Όλες οι εισπράξεις του αγώνα θα κατατεθούν στο λογαριασμό που υπάρχει στην Ένωση και καλύπτονται οι χειρουργικές επεμβάσεις των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Παρατηρητές αγώνα ορίστηκαν οι Δημήτριος Σκουφός και Γεώργιος Παπαδόπουλος, ενώ γιατρός του αγώνα θα είναι ο Νίκος Ξυλούρης.



«ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ»

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ο Πoσειδώνας Μηχανιώνας ιδρύθηκε το 1947, έχει έδρα το δημοτικό γήπεδο Νέας Μηχανιώνας και λειτουργεί τμήματα υποδομών σ’ όλες τις κατηγορίες. Η ομάδα της Μηχανιώνας αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία για επτά χρόνια και στη Δ’ Εθνική για οκτώ χρόνια. Εχει αγωνιστεί σ’ όλα τα μεγάλα γήπεδα της Ελλάδας από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Πελοπόννησο και από τα Γιάννενα μέχρι την Κρήτη, όπως Ολυμπιακό Στάδιο, Φιλαδέλφεια, Καυτανζόγλειο, Ριζούπολη, Περιστέρι κ.α.

Επίσης έχει πετύχει μεγάλες και ιστορικές νίκες επί του ΠΑΟΚ (3-2), της ΑΕΚ (1-0), της Ξάνθης (1-0), του Ατρομήτου Αθηνών (3-0) του Λεβαδειακού (3-1), της Παναχαϊκής, της Λαμίας, του Ολυμπιακού Βόλου κ.α.

Από τις τάξεις του Ποσειδώνας ξεχώρισαν πολλοί ποδοσφαιριστές και πολλοί εξ’ αυτών αγωνίστηκαν στην Α’ Εθνική, όπως οι Ζαφείρης Παναγιωτίδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μπουρδαμής (Απόλλων Καλαμαριάς), Βασίλης Ξακουστός (Απόλλων Καλαμαριάς), Δημήτρης Καρατζιοβαλής (Αρης, Απόλλων Αθηνών, Απόλλων Καλαμαριάς) και ο Αθανάσιος Πρίττας, ο οποίος αν και ξεκίνησε την καριέρα του στον Αγιο Δημήτριο και τον ΠΑΟ Διοικητηρίου, μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε σε βάρος της ΑΕΚ και ήταν η αιτία που αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας, στη συνέχεια έκανε μεγάλη καριέρα αγωνιζόμενος στη Ξάνθη, στον Ηρακλή, στον Αρη κ.α.

Για φτάσει στον Τελικό ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας απέκλεισε την ΑΕ Κρήνης (0-2), την Αναγέννηση Επανομής (0-1), τον Αχιλλέα Τριανδρίας (2-0) και στο διπλό ημιτελικό τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (εκτός έδρας 1-2 και εντός έδρας 1-0).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κάλφας Στέργιος
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Λιόλιος Αντώνης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Λιόλιος Δημήτρης
Γ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Σταμίδης Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Διώγος Γεώργιος
ΤΑΜΙΑΣ: Γουδάκης Αθανάσιος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Α’ Σαμαράς Κοσμάς
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Β’ Κότσαρης Γεώργιος
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Μέρτζης Πέτρος
ΕΦΟΡΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ: Ιορδανίδης Δάμων
ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Καματάκης Ιωάννης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Πίνδης Αλεξάνδρος

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γεώργιος Αμανατίδης, κάτοχος διπλώματος UEFA Β, είναι ο προπονητής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2012 στη Νίκη Μεσημερίου και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Νίκη Μεσημερίου, στην ΠΑΕ Πανθρακικός, στον ΠΑΟ Ν. Επιβατών και στην Αναγέννηση Επανομής, ενώ ήταν μέλος της μικτής (1988 – 1991) και της ομάδας ανεξαρτήτως ηλικίας (1997 – 2001) της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο Ευάγγελος Κόντος, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και κάτοχος διπλώματος UEFA C, είναι βοηθός προπονητή και προπονητής των τμημάτων υποδομών από το 2002, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, την Αναγέννηση Επανομής και τον ΠΟ Ν. Καλλικράτειας.
Ο Αθανάσιος Ξεφτέρης είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ





«ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ»

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» ιδρύθηκε το 1949 και φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Αθλητισμό. Από την ίδρυση του ξεκίνησε το τμήμα ποδοσφαίρου, με αρχικά χρώματα το μαύρο και το κίτρινο. Δύο χρόνια αργότερα το 1951 καθιερώθηκε ως επίσημο χρώμα του συλλόγου το πράσινο και ως σήμα το τετράφυλλο. Έδρα του τμήματος ποδοσφαίρου είναι το δημοτικό γήπεδο Θέρμης.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα όπου αγωνίζεται. Σημαντικές στιγμές στην ιστορία της ομάδας ήταν η άνοδος στη Δ’ Εθνική Κατηγορία, όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια και η άνοδος της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου αγωνίστηκε για 7 χρόνια. Την περίοδο 2013 – 2014 στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας κατέκτησε το τρόπαιο κερδίζοντας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης με σκορ 3-0, ενώ στη δεύτερη συμμετοχή του (περ. 2015 - 2016) γνώρισε την ήττα από τον Μακεδονικό με σκορ 2-1.
Την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 επαναλειτούργησε το σωματείο των Ελπίδων Θερμαϊκού Θέρμης το οποίο αγωνίζεται στη Β’ Ερασ. κατηγορία.
Το σωματείο λειτουργεί, ακόμη, τμήματα Μπάσκετ (γυναικείο και αντρικό), Βόλλεϊ (ανδρών), Σκάκι και από το Σεπτέμβριο του 2015 λειτουργεί το τμήμα Δυναμικών Αθλημάτων με Κινγκ Μπόξινγκ και Πυγμαχία. Επίσης, λειτουργεί ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ (αγόρια – κορίτσια).
Για φτάσει στον Τελικό ο Θερμαϊκός Θέρμης απέκλεισε το Μαραθώνα (1-4), τους Ερασιτέχνες ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (2-1), τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (0-5), το Φοίνικα Πολίχνης (2-0) και στο διπλό ημιτελικό το Μακεδονικό (εκτός έδρας 0-0 και εντός έδρας 2-1).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Αμπατζίδης Χαράλαμπος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
KAI ΕΦΟΡΟΣ ΣΚΑΚΙ: Στεφανίδης Στέφανος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μεταλούλης Αχιλλέας
ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΒΟΛΕΪ: Κολτσιάκης Παρασκευάς
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σουγλέρης Παντελής
ΕΦΟΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τσαπαδίκος Κώστας
ΕΦΟΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ: Καλιώρα Δήμητρα
ΕΦΟΡΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ: Κοσμίδου Μαρία
ΜΕΛΗ: Γουλιάρης Ευάγγελος
Μερκουλίδου Μαρία
Πάζης Κώστας
Γιώφκου Δέσποινα
Παναγιωτίδης Κοσμάς

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΜΠΟΥΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΔΟΥΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Βασίλης Μπούρκας είναι προπονητής του Θερμαϊκού Θέρμης και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β. Την προπονητική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2006 ως προπονητής τερματοφυλάκων του Φοίνικα Πολίχνης και στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ΑΕ Αμπελοκήπων, την Ενωση Συκεών, τον Διγενή Λακκώματος, τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον ΑΟ Σούτερς.
Ως ποδοσφαιριστής σε εθνικές κατηγορίες αγωνίστηκε εννέα χρόνια (1995-2004) με την Καστοριά (Α’ Εθνική), τη Νάουσα (Β’ Εθν.), τη Νίκη Βόλου (Γ’ Εθν.) και στη συνέχεια έπαιξε στον Ηρακλή Πολυκάρπης, στον Ποντιακό Ν. Σάντας, στον Διγενή Λακκώματος, στον Ελευθεριακό, στην ΑΕ Αμπελοκήπων, στο Φοίνικα Πολίχνης, στην Ενωση Συκεών, στον Αχιλλέα Τριανδρίας, στον ΠΑΟ Ν. Επιβατών, στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και στο Θερμαϊκό Θέρμης, ενώ αγωνίστηκε και στις εθνικές ομάδες Παίδων, Νέων και Ελπίδων.
Ο Αναστάσιος Δούμας είναι βοηθός προπονητή και κάτοχος διπλώματος UEFA C. Ως προπονητής εκτός από το Θερμαϊκό Θέρμης συνεργάστηκε και με τον Διγενή Λακκώματος, τον Κεραυνό Αγίου Παύλου, τους Λύκους και τους Λέοντες, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Φοίνικα Πολίχνης, στον Αγροτικό Αστέρα, στον ΠΟ Ν. Καλλικράτειας, στον Ποντιακό Ν. Σάντας, στη Βέροια, στην Ομόνοια Σίνδου, στο Θερμαϊκό Θέρμης, στον ΠΟ Ν. Μουδανιών, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Οδυσσέα Κορδελιού και στον Διγενή Λακκώματος. Είχε 580 συμμετοχές (1989-2018), σημείωσε 225 γκολ, πέτυχε ανόδους με επτά διαφορετικές ομάδες και κατέκτησε τέσσερις φορές το κύπελλο με διαφορετικές ομάδες (Ποντιακός Ν. Σάντας, Διγενής Λακκώματος, Οδυσσέας Κορδελιού, Θερμαϊκός Θέρμης)

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤOY ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΡΜΗΣ



Οι διαιτητές του 48ου Τελικού
Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας
Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Θερμαϊκός Θέρμης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1983
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Θεσσαλονίκη
ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 1999
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Απόφοιτος ΤΕΙ Mηχανολογίας
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Υπαξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Εγγαμος με δύο παιδιά
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ: Υπήρξε διαιτητής Β’ Εθνικής (2009)
A’ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1988
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Θεσσαλονίκη
ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 2005
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: ΤΕΙ Μηχανολογίας Σερρών
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Ελεύθερος επαγγελματίας
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Αγαμος
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ: Διεθνής Βοηθός Διαιτητή FIFA (2019) και Βοηθός Διαιτητή Super League (2016 μέχρι σήμερα)
B’ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: ΣΤΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1974
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Θεσσαλονίκη
ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 2001
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Απόφοιτος Λυκείου
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Ιδιωτικός υπάλληλος
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Έγγαμος με τρία παιδιά
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ: Υπήρξε Βοηθός Διαιτητή στη Γ’ Εθνική (2004 – 2012)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1988
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Θεσσαλονίκη
ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 2011
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Απόφοιτος ΑΤΕΙ Σερρών Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Επικοινωνίας
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Γερμανικά
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού γραφείου παροχής υπηρεσιών μεταφοράς και ιδιοκτήτης οχημάτων δημοσίας χρήσης
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Έγγαμος με ένα παιδί
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ: Διαιτητής Γ’ Εθνικής κατηγορίας (2016 μέχρι σήμερα)






Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (1971 - 1972 ΜΕΧΡΙ 2017 – 2018)

Το Κύπελλο κατέκτησαν:
Περ. 1971 - 72 Παύλος Μελάς – Απόλλων Ζαγκλιβερίου 1 - 0
Περ. 1972 - 73 Μ. Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης – Νεάπολις 0 – 0 (στα πέναλτι 3 – 2)
Περ. 1973 - 74 Π.Ο. Ξηροκρήνης – Αξιός Ανατολικού 0 – 0 (στα πέναλτι 5 – 2)
Περ. 1974 - 75 Ερασ. Π.Α.Ο.Κ. – Ερμής Νεάπολης 2 – 1
Οι Ερασιτέχνες του ΠΑΟΚ κατέκτησαν και τον πανελλήνιο τίτλο κερδίζοντας τον ΑΟ Ρεθύμνου με 5-2
Περ. 1975 - 76 Θερμαϊκός Θεσ/κης - Ελπίδα Τούμπας 1 - 0
Περ. 1976 - 77 Εθνικός Πυλαίας - Ελευθεριακός 1 - 0
Περ. 1977 - 78 Θερμαϊκός Θεσ/κης - Π.Α.Ο.Κουφαλίων 1 – 0 (στην παράταση)
Περ. 1978 - 79 Ακρίτες Συκεών - Καμπανιακός 1 - 0
Περ. 1979 - 80 Μαραθώνας - Φοίνικας Πολίχνης 1 – 0 (στην παράταση)
Περ. 1980 - 81 Φοίνικας Πολίχνης - Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3 - 1
Περ. 1981 - 82 Α.Π.Ε. Λαγκαδά - Εθνικός Πυλαίας 1 - 0
Περ. 1982 - 83 Ομόνοια Σίνδου - Π.Α.Ο. Κουφαλίων 3 - 1
Περ. 1983 - 84 Νίκη Διοικητηρίου - Ολυμπιακός Κυμίνων 2 – 0
Η Νίκη Διοικητηρίου κατέκτησε και τον πανελλήνιο τίτλο κερδίζοντας τον ΠΟ Ατσαλένιου Ηρακλείου στα πέναλτι με 4-2 (κανονική διάρκεια αγώνα και παράταση 1-1)
Περ. 1984 - 85 Ερασ. Αρη - Ελπίδα Τούμπας 6 – 4 (στην παράταση)
Οι Ερασιτέχνες του Αρη κατέκτησαν και τον πανελλήνιο τίτλο κερδίζοντας τον Ομηρο Νεοχωρίου με 2-1 στην παράταση
Περ. 1985 - 86 Πέρα - Πανόραμα 1 – 1 (στα πέναλτι 4 - 5)
Περ. 1986 - 87 Πανόραμα - Μαραθώνας 1 - 0
Περ. 1987 - 88 Εθνικός Προφήτη-Αναγέννηση Επανομής 1 – 1 (στα πέναλτι 4 – 2)
Περ. 1988 - 89 Ερασ. Αρη - Μ. Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης 3 – 2 (στην παράταση)
Περ. 1989 - 90 Σπάρτακος Νεάπολης - Αχιλλέας Τριανδρίας 2 – 2 (στα πέναλτι 4 - 2)
Ο Σπάρτακος Νεάπολης κατέκτησε και τον πανελλήνιο τίτλο, κερδίζοντας τον Αγιο Νικόλαο Κρήτης στα πέναλτι 6-5 (κανονική διάρκεια αγώνα και παράταση 0-0)
Περ. 1990 - 91 Ερασ. Αρη - Α.Ε. Φοίνικα 0 – 0 (στα πέναλτι 4 - 1)
Περ. 1991 - 92 Α.Π.Ε. Λαγκαδά - Αχιλλέας Τριανδρίας 2 - 1
Περ. 1992 - 93 Καμπανιακός - Αετός Βασιλικών 0 – 1 (στην παράταση)
Περ. 1993 - 94 Αγροτικός Αστέρας - Π.Α.Ο. Διοικητηρίου 3 – 1 (στην παράταση)
Περ. 1994 - 95 Ποσειδώνας Μηχανιώνας-Α.Ε. Ευόσμου 2 – 1
Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας κατέκτησε και τον πανελλήνιο τίτλο κερδίζοντας τον ΑΠΟ Κερατσινίου στα πέναλτι με 5-4 (κανονική διάρκεια αγώνα και παράταση 0-0)
Περ. 1995 - 96 Αχιλλέας Τριανδρίας - Α.Π.Ε. Λαγκαδά 2 – 2 (στα πέναλτι 5 - 3)
Περ. 1996 - 97 Αχιλλέας Τριανδρίας - Α.Π.Ε. Λαγκαδά 1 – 2 (στην παράταση)
Περ. 1997 - 98 Α.Ε. Κρήνης - Οδυσσέας Κορδελιού 1 - 2
Περ. 1998 - 99 Α.Ε. Κρήνης - Α.Σ. Νεάπολης 0 - 5
Περ. 1999 - 00 Ορφέας Σουρωτής - Μακεδονικός Νεάπολης 2 – 1 (στην παράταση)
Ο κυπελλούχος Ορφέας Σουρωτής συμμετείχε στον τελικό της Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και ηττήθηκε από τα Μάλια Ηρακλείου με 2-1
Περ. 2000 - 01 Ορφέας Σουρωτής - Μακεδονικός Νεάπολης 2 – 2 (στα πέναλτι 3-1)
Περ. 2001 – 02: ΗΛΤΕΞ Λύκοι - Φοίνικας Πολίχνης 1 - 2
Περ. 2002 – 03: Κρόνος Συκεών – Α.Σ. Αμπελόκηποι 0 - 2
Περ. 2003 – 04: Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου – Α.Σ. Αμπελόκηποι 0 - 2
Περ. 2004 – 05: Ορφέας Σουρωτής – Αναγέννηση Επανομής 1 - 0
Ο κυπελλούχος Ορφέας Σουρωτής συμμετείχε στον τελικό της Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και ηττήθηκε από τον Κεραυνό Κερατέας με 3-0
Περ. 2005 – 06: Φοίνικας Πολίχνης – Ιωνικός 1 – 0 (στην παράταση)
Περ. 2006 – 07: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Παύλος Μελάς 2 – 0
Περ. 2007 – 08: Π.Α.Ο. Κουφαλίων – Π.Α.Ο. Διοικητηρίου 1 - 4
Περ. 2008 – 09: Π.Α.Ο. Διοικητηρίου – Εθνικός Σοχού 2 – 1 (στην παράταση)
Περ. 2009 – 10: Μ. Αλέξανδρος Βραχιάς - Π.Α.Ο. Διοικητηρίου 0 – 1 (στην παράταση)
Περ. 2010 – 11: Ολυμπιακός Κυμίνων – Οδυσσέας Κορδελιού 1 – 1 (στα πέναλτι 3 – 4)
Περ. 2011 – 12: Ολυμπιακός Κυμίνων – Απόλλων Κ. Σχολαρίου 3 - 2
Περ. 2012 – 13: Καμπανιακός – Α.Π.Ε. Λαγκαδά 0 - 1
Περ. 2013 – 14: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Θερμαϊκός Θέρμης 0 - 3
Περ. 2014 – 15: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Νίκη Μεσημερίου 3 - 3 (στα πέναλτι 5 – 3)
Περ. 2015 – 16: Μακεδονικός – Θερμαϊκός Θέρμης 2 - 1
Περ. 2016 – 17: Π.Α.Ο. Κουφαλίων – Νίκη Μεσημερίου 2 - 0
Περ. 2017 – 18: Π.Α.Ο. Κουφαλίων – Α.Ο. Καρδίας 1 – 3 (στην παράταση)