X

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31, 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΤΗΛ:2310.284285 | FAX: 2310229874 | info@epsm.gr


ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
MACEDONIA FOOTBALL CLUBS ASSOCIATION - OFFICIAL WEBSITE

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΧΑΡΤΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ
ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τα σωματεία της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που αγωνίζονται στο κύπελλο πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16.00
https://www.epsm.gr/article.asp?code=11849
Ώρα ανάρτησης: 14/9/2020    17:22

Οδηγίες της ΕΠΣ Μακεδονίας προς τα σωματείαΑπό την ΕΠΣ Μακεδονίας επισημαίνεται στα σωματεία της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα αγωνιστούν στους αγώνες κυπέλλου το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Σεπτεμβρίου 2020 ότι πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16.00, προκειμένου να εκδοθούν έγκαιρα τα νέα δελτία των ποδοσφαιριστών και να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν.

Σε αντίθετη περίπτωση (αν υπάρξουν αναίτιες καθυστερήσεις) υπάρχει η πιθανότητα να μην ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαδικασίες έκδοσης των δελτίων και οι ποδοσφαιριστές να μην μπορούν ν’ αγωνιστούν.

Τα σωματεία της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα αγωνιστούν στο κύπελλο καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών τους τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και ώρα 16.00, για να εκδοθούν έγκαιρα τα νέα τους δελτία και να αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Στο πλαίσιο της τήρησης των κυβερνητικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊου COVID – 19 και προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού στα γραφεία της Ένωσης, τα σωματεία πρέπει να ακολουθήσουν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα τις οδηγίες της ΕΠΣ Μακεδονίας.Συγκεκριμένα ισχύουν τα παρακάτω:

Α. ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.Μ.

Το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της ΕΠΣ Μακεδονίας ενημερώνει τους παράγοντες των σωματείων, ότι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις μεταβολών με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, των ποδοσφαιριστών τους οποίους θέλουν να εγγράψουν, με τους παρακάτω τρεις (3) τρόπους :

1) Με αυτοπρόσωπη παρουσία, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ., αλλά αυστηρά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, σε καθορισμένη μέρα και ώρα, έπειτα από επικοινωνία με τη Γραμματεία της Ένωσης (info@epsm.gr, 2310284285, εσωτ. 0)

2) Με αποστολή όλων των δικαιολογητικών, καθώς και της απόδειξης κατάθεσης του αντίστοιχου παράβολου στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα, με ταχυδρομική συστημένη επιστολή ή με courier στη διεύθυνση της Ε.Π.Σ.Μ.

Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υπόψη Τμήματος Μητρώου δελτίων ποδοσφαιριστών

Τσιμισκή 31, 54624 Θεσσαλονίκη

Τραπεζικοί λογαριασμοί της Ε.Π.Σ.Μ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR48 0172 2360 0052 3602 1796 699

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR3401105400000054020356009.

Σε περίπτωση που η τραπεζική κατάθεση πραγματοποιηθεί σε τράπεζα μη συνεργαζόμενη με την ΕΠΣΜ, το κόστος μεταφοράς χρημάτων βαρύνει τον καταθέτη.

Επισημαίνεται στα σωματεία ότι δε θα γίνονται αποδεκτές αιτήσεις μεταβολών ή λοιπά δικαιολογητικά σκαναρισμένα ή φωτογραφημένα από κινητό τηλέφωνο.

3) Ηλεκτρονική αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστή ΜΟΝΟΝ στην ηλεκτρονική διεύθυνση karageorgiou@epsm.gr .Β. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ / ΣΤΡΙΩΝΑ. ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

1) Στο νέο έντυπο αίτησης μεταβολών ποδοσφαιριστή/στριας είναι πλέον υποχρεωτική η αναγραφή του Α.Μ.Κ.Α. του ποδοσφαιριστή καθώς και η διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (email)

2) Για κάθε μεταβολή που πραγματοποιεί ανήλικος ποδοσφαιριστής (πρώτη εγγραφή, μετεγγραφή, επανεγγραφή, μεταγραφή με υποχρέωση επιστροφής ή αποδέσμευση) πρέπει να συναινεί ο κηδεμόνας του ή αυτός/η που έχει τη γονική μέριμνα του ανήλικου, στην προβλεπόμενη θέση υπογραφής (στο μπροστά μέρος του εντύπου), αλλά και στο πίσω μέρος του, με την έγγραφη συναίνεσή του, πάντα θεωρημένη για το γνήσιο υπογραφής

3) Η φωτογραφία στο έντυπο αίτησης μεταβολών θα πρέπει να είναι διαβατηρίου και να επικολλάται σε αυτό (με κόλλα) και όχι να επισυνάπτεται (με συρραπτικό).

Β. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

Εκτός των λοιπών δικαιολογητικών ανά περίπτωση, υποχρεωτικά πλέον δικαιολογητικά για όλες τις μεταβολές, εκτός των αποδεσμεύσεων, είναι:

1) Αντίγραφο της Κάρτας Υγείας του ποδοσφαιριστή/στριας, συμπληρωμένη από ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ή ΙΔΙΩΤΗ , καθώς και από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, πιστοποιημένους από το Ε.Κ.Α.Ε. (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ).

Επισημαίνεται ότι μη ευδιάκριτες φωτοτυπίες θα αποτελούν λόγο απόρριψης/επιστροφής της αίτησης μεταβολών.

Η φωτοτυπία της Κάρτα Υγείας ποδοσφαιριστή είναι πλέον ένα από τα υποχρεωτικά δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

2) Πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου, η οποία πλέον θα εκτυπώνεται στο δελτίο αθλητικής ιδιότητας ( και δε θα επικολλάται/επισυνάπτεται).Η ΕΠΣ Μακεδονίας ενημερώνει τα σωματεία της ότι έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ε.Π.Σ.Μ. (www.epsm.gr) η Εγκύκλιος Εγγραφών Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών / τριών, περ. 2020 - 2021, όπως κωδικοποιήθηκε από το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της Ένωσης, το Παράρτημα Ε Προστασία Ανηλίκων (FIFA) για τους ανήλικους ποδοσφαιριστές καθώς και γενικές οδηγίες για τη συμπλήρωση αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών (δείτε το σχετικό video από την epsm.tv).

Σας παρακαλούμε να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις εγκυκλίους και να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες της ΕΠΣΜ για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας

Ιστορία
Διοικητικό Συμβούλιο
Τοποθεσία Γραφείων
Τελευταίες Ανακοινώσεις
Αρχείο Ανακοινώσεων
Download
Φωτογραφίες
Video
   ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31, 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ:2310.284285 | FAX: 2310229874
info@epsm.gr
Design & hosting by
MASCOT NETWORK