X

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31, 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΤΗΛ:2310.284285 | FAX: 2310229874 | info@epsm.gr


ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
MACEDONIA FOOTBALL CLUBS ASSOCIATION - OFFICIAL WEBSITE

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΧΑΡΤΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ
ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Εγκαιρη κατάθεση αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας
https://www.epsm.gr/article.asp?code=11916
Ώρα ανάρτησης: 16/10/2020    16:42

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων σ’ όλες τις κατηγορίες και της λήξης της μετεγγραφικής περιόδου στις 2 Νοεμβρίου 2020 (μετεγγραφές, επανεγγραφές, διεθνείς μετεγγραφές και πρώτες εγγραφές ενηλίκων) επισημαίνονται στα σωματεία της τα παρακάτω:

Α. Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το οποίο θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 24 – 25 Οκτωβρίου 2020 καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών τους για μετεγγραφές, επανεγγραφές, διεθνείς μετεγγραφές και πρώτες εγγραφές ενηλίκων, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14.00, για την αποστολή τους και την μετέπειτα έκδοσή τους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι εκκρεμότητες, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Β. Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το οποίο θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2020 καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών τους για μετεγγραφές, επανεγγραφές, διεθνείς μετεγγραφές και πρώτες εγγραφές ενηλίκων, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14.00, για την αποστολή τους και την μετέπειτα έκδοσή τους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι εκκρεμότητες, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Γ. Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών τους για μετεγγραφές, επανεγγραφές, διεθνείς μετεγγραφές και πρώτες εγγραφές ενηλίκων, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14.00, για την αποστολή τους και την μετέπειτα έκδοσή τους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι εκκρεμότητες, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Δ. Τέλος, συνιστάται στα σωματεία για την αποφυγή συνωστισμού τις τελευταίες ημέρες των μετεγγραφών, των επανεγγραφών, των διεθνών μετεγγραφών και των πρώτων εγγραφών ενηλίκων, της έγκαιρης αποστολής των αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών και της έκδοσης των νέων δελτίων, οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15.00.Από την ΕΠΣ Μακεδονίας επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της τήρησης των κυβερνητικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊου COVID – 19 και προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού στα γραφεία της Ένωσης, τα σωματεία πρέπει να ακολουθήσουν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα τις παρακάτω οδηγίες:

Α. ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.Μ.

Το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της ΕΠΣ Μακεδονίας ενημερώνει τους παράγοντες των σωματείων, ότι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις μεταβολών με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, των ποδοσφαιριστών τους οποίους θέλουν να εγγράψουν, με τους παρακάτω τρεις (3) τρόπους :

1) Με αυτοπρόσωπη παρουσία, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ., αλλά αυστηρά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, σε καθορισμένη μέρα και ώρα, έπειτα από επικοινωνία με τη Γραμματεία της Ένωσης (info@epsm.gr, 2310284285, εσωτ. 0)

2) Με αποστολή όλων των δικαιολογητικών, καθώς και της απόδειξης κατάθεσης του αντίστοιχου παράβολου στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα, με ταχυδρομική συστημένη επιστολή ή με courier στη διεύθυνση της Ε.Π.Σ.Μ.

Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υπόψη Τμήματος Μητρώου δελτίων ποδοσφαιριστών

Τσιμισκή 31, 54624 Θεσσαλονίκη

Τραπεζικοί λογαριασμοί της Ε.Π.Σ.Μ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR48 0172 2360 0052 3602 1796 699

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR3401105400000054020356009.

Σε περίπτωση που η τραπεζική κατάθεση πραγματοποιηθεί σε τράπεζα μη συνεργαζόμενη με την ΕΠΣΜ, το κόστος μεταφοράς χρημάτων βαρύνει τον καταθέτη.

Επισημαίνεται στα σωματεία ότι δε θα γίνονται αποδεκτές αιτήσεις μεταβολών ή λοιπά δικαιολογητικά σκαναρισμένα ή φωτογραφημένα από κινητό τηλέφωνο.

3) Ηλεκτρονική αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστή ΜΟΝΟΝ στην ηλεκτρονική διεύθυνση karageorgiou@epsm.gr .Β. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ / ΣΤΡΙΩΝΑ. ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

1) Στο νέο έντυπο αίτησης μεταβολών ποδοσφαιριστή/στριας είναι πλέον υποχρεωτική η αναγραφή του Α.Μ.Κ.Α. του ποδοσφαιριστή καθώς και η διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (email)

2) Για κάθε μεταβολή που πραγματοποιεί ανήλικος ποδοσφαιριστής (πρώτη εγγραφή, μετεγγραφή, επανεγγραφή, μεταγραφή με υποχρέωση επιστροφής ή αποδέσμευση) πρέπει να συναινεί ο κηδεμόνας του ή αυτός/η που έχει τη γονική μέριμνα του ανήλικου, στην προβλεπόμενη θέση υπογραφής (στο μπροστά μέρος του εντύπου), αλλά και στο πίσω μέρος του, με την έγγραφη συναίνεσή του, πάντα θεωρημένη για το γνήσιο υπογραφής

3) Η φωτογραφία στο έντυπο αίτησης μεταβολών θα πρέπει να είναι διαβατηρίου και να επικολλάται σε αυτό (με κόλλα) και όχι να επισυνάπτεται (με συρραπτικό).Β. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

Εκτός των λοιπών δικαιολογητικών ανά περίπτωση, υποχρεωτικά πλέον δικαιολογητικά για όλες τις μεταβολές, εκτός των αποδεσμεύσεων, είναι:

1) Αντίγραφο της Κάρτας Υγείας του ποδοσφαιριστή/στριας, συμπληρωμένη από ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ή ΙΔΙΩΤΗ , καθώς και από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, πιστοποιημένους από το Ε.Κ.Α.Ε. (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ).

Επισημαίνεται ότι μη ευδιάκριτες φωτοτυπίες θα αποτελούν λόγο απόρριψης/επιστροφής της αίτησης μεταβολών.

Η φωτοτυπία της Κάρτα Υγείας ποδοσφαιριστή είναι πλέον ένα από τα υποχρεωτικά δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

2) Πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου, η οποία πλέον θα εκτυπώνεται στο δελτίο αθλητικής ιδιότητας ( και δε θα επικολλάται/επισυνάπτεται).Στον ιστότοπο της Ε.Π.Σ.Μ. (www.epsm.gr) έχει αναρτηθεί η Εγκύκλιος Εγγραφών Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών / τριών, περ. 2020 - 2021, όπως κωδικοποιήθηκε από το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της Ένωσης, το Παράρτημα Ε Προστασία Ανηλίκων (FIFA) για τους ανήλικους, καθώς και γενικές οδηγίες για τη συμπλήρωση αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών

Ιστορία
Διοικητικό Συμβούλιο
Τοποθεσία Γραφείων
Τελευταίες Ανακοινώσεις
Αρχείο Ανακοινώσεων
Download
Φωτογραφίες
Video
   ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 31, 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ:2310.284285 | FAX: 2310229874
info@epsm.gr
Design & hosting by
MASCOT NETWORK