255ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 και κατά τις ώρες και ημέρες λειτουργίας των γραφείων της Ένωσης, να προμηθεύονται τα νέα έντυπα μεταβολών για την μετεγγραφική περίοδο 2021 – 2022. Η τιμή του κάθε εντύπου είναι δύο (2) ευρώ.

Λόγω των νέων συνθηκών που έχει επιβάλει η πανδημία του COVID-19, αλλά και για αποφυγή ταλαιπωρίας, η προσέλευση των ενδιαφερομένων για την προμήθεια των εντύπων, θα πρέπει να γίνεται αυστηρά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, σε καθορισμένη ημέρα και ώρα, αφού πρωτίστως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της Ένωσης (τηλ. 2310 284285, εσωτ.3). Τα ραντεβού, ανά ημέρα, θα είναι συγκεκριμένα σε αριθμό και η χρονική διάρκεια τους συγκεκριμένη.

Άπαντες κατά την προσέλευση τους στα γραφεία της ΕΠΣ Μακεδονίας πρέπει να φορούν μάσκα, όπως επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο σε κλειστούς χώρους, αλλιώς θα είναι αδύνατη η είσοδος τους στο χώρο.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : ώρες 9.30 έως 16.00 και

ΤΕΤΑΡΤΗ: ώρες 9.30 έως 14.30