164ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας από τις 19 Σεπτεμβρίου στις 3 Οκτωβρίου 2021.

Αυτή η απόφαση ελήφθη, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, που έλαβε υπόψη της τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες λόγω της μεταβατικής περιόδου για την ένταξη μερικών εξ’ αυτών από τη Football League στη Super League 2.

Ταυτόχρονα, απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών, την έκδοση των αδειών και την δημιουργία ΠΑΕ, δεδομένων των υψηλών απαιτήσεων της κατηγορίας αυτής.

Επίσης, δεν έχει καθοριστεί ακόμη πόσες ομάδες θα ενταχθούν στην επαγγελματική κατηγορία και πόσες στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε ακόμη, η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11.00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή, η οποία λόγω των συνθηκών που επικρατούν με τον Covid-19 θα καλυφθεί σε απ’ ευθείας μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr).