416ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προεπιλογές ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Μακεδονίας

την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 στη Μίκρα

γεννηθέντων τα έτη 2007 – 2008

για τη στελέχωση της αντίστοιχης Μικτής ομάδας Κ 15

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα θα πραγματοποιηθούν οι προεπιλογές των ποδοσφαιριστών των σωματείων της δύναμης της Ένωσης, που γεννήθηκαν τα έτη 2007 - 2008, προκειμένου να στελεχωθεί η αντίστοιχη μικτή ομάδα Κ 15 της ΕΠΣΜ.

Οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο της ΕΠΣΜ στη Μίκρα με την αθλητική τους περιβολή, καθώς απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν τα αποδυτήρια και ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος σε συνοδούς ή σε όσους δεν είναι ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο της τήρησης των κυβερνητικών μέτρων για την αποφυγή συνωστισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις, την παρουσία συγκεκριμένου αριθμού ατόμων σ’ αυτές (το ανώτερο μέχρι 60 άτομα) και για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού covid-19.

Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στις προεπιλογές θα χωριστούν σε τέσσερα (4) γκρούπ για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στον ίδιο χώρο και για να μην ξεπεραστεί ο προβλεπόμενος αριθμός ατόμων που θα βρίσκονται εντός της αθλητικής εγκατάστασης.

Το πρώτο γκρουπ θα προσέλθει στις 15.30 και θα ακολουθήσουν τα επόμενα γκρουπ στις 16.30, 17.30 και 18.30.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέλθουν στο χώρο με την αντίστοιχη βεβαίωση ελέγχου για covid-19, εφόσον έχουν διενεργήσει self test ή rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών.

Εξαιρούνται από το testing οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι κατά την είσοδό τους στο Αθλητικό Κέντρο να επιδείξουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό.