270ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021 και του Σαββατοκύριακου 27 – 28 Νοεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν δέκα έξι (16) ποδοσφαιριστές και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Μάγης Θ. (ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης), Γκούνιος Χ. (Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης), Γκιναϊ Ρ. (ΑΕ Αμπελοκήπων), Βεργίδης Χ. (Εθνικός Μαλγάρων), Σάββας Α. (Νίκη Ευκαρπίας), Παγώνης Α. (Κανονιέρηδες), Δεληστεφανής Σ. (Ατρόμητος Τριαδίου), Χαντζαρίδης Α. (Ενωση Ανθοκήπων Καρατάσου), Αλεξιάδης Ι. (ΑΣ Ατλας Μενεμένης), Ιατρούδης Α. (Εθνικός Μετεώρων), Τσαούλης Ε. (Αισχύλος Ωραιοκάστρου), Μηνασίδης Α. (Σταυραετός Ευξεινούπολης), Ζαχάρογλου Θ. (Νέα Πολιτεία Ευόσμου), Μανής Δ. (Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων), με ποινή δύο (2) αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκε ο Δερέκης Π. (Νίκη Νεοχωρούδας) και με ποινή πέντε (5) αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκε ο Βουρονίκος Ι. (Αστραπή Νεάπολης).Επιβολή ποινής από την ΠΕ / ΕΠΣΜ


Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης στον κ. Θ. Ματελόπουλο, προπονητή της ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας.Κλήσεις σε απολογία από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται σε έγγραφη απολογία, μέσα σε τρεις (3) ημέρες, το σωματείο, Παύλος Μελάς και ο κ. Γ. Τσαρδακλής, Πρόεδρος του Παύλου Μελά.


Ματαίωση αγώνα

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ματαιώνεται ο αγώνας του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας ΠΑΟΚ Πολίχνης – Δράση Αρδαμερίου που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13.15 στο γήπεδο Ανω Ηλιούπολης (πλαστικό), λόγω αδυναμίας καθόδου της γηπεδούχου ομάδας.


Κατακύρωση αγώνα

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας κατακυρώθηκε ο παρακάτω αγώνας:

Α. Ο αγώνας του 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Διάπλασις – Αναγέννηση Προχώματος, που δεν τελέσθηκε, κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Διάπλασις με τέρματα 3-0 και τρεις (3) βαθμούς και μηδενίζεται το σωματείο, Αναγέννηση Προχώματος με τέρματα 0-3.