2088ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η μικτή Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και νίκησε δίκαια την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης με 3-0. Οι παίκτες της ΕΠΣΜ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποίησαν αλλά και ο τερματοφύλακας της ΕΠΣ Ξάνθης κατέγραψε στο ενεργητικό του τρεις φανταστικές αποκρούσεις. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της ΕΠΣΜ και έτσι διατηρήθηκε πρώτη και αήττητη.ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 0

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3

Σκόρερ: Σιδηρόπουλος (46’), Μυλόπουλος (66’), Αγγ. Μαυρόπουλος (78’).

Αριστη η διαιτησία του κ Παναγιωτίδη (Καρακασίδης, Κέκου) ΕΠΣ Θράκης.

ΞΑΝΘΗ: Κουρτίδης, Χουσείνκο, Κατσαούνης (77’ Κάλτζα), Μοσχίδης, Κιοσσέ (77’ Κρυστάλλης), Ντεμπροβα (51’ Ελευθεριάδης), Παπαδόπουλος (41’ Αποστολόπουλος), Κίναλη, Μπογιατζίδης (51’ Κιουρτ), Ασλανίδης, Κωνσταντινίδης,

ΕΠΣΜ: Πασχαλίδης Στ., Τσομπανόπουλος (71’ Μοσχόπουλος), Κατσαρέας, Μεγγίδης, Καφετζής (41’ Αγγ Μαυρόπουλος), Πασχαλίδης Απ (64’ Κεφαλάς), Σανδραμάνης (35’ Λαμτζούρι), Μηνασίδης, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Αλμπάνης (64’ Μυλόπουλος).

Στους άλλους αγώνες του πρώτου ομίλου ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Καβάλας 0-4 και ΕΠΣ Δράμας-ΕΠΣ Χαλκιδικής 1-2. Αύριο 10/3 η ΕΠΣ Εβρου θα παίξει με την ΕΠΣ Σερρών.

Κ17

Η μικτή Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 30 με ένα παίκτη λιγότερο ήταν καλύτερη της ΕΠΣ Ξάνθης και την νίκησε με 2-0 ενώ έχασε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της ΕΠΣΜ μετά από πέντε αγώνες συνεχίζει να είναι πρώτη και αήττητη.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 0

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2

Στο 30’ αποβλήθηκε ο Τσίτσκας γιατί ο διαιτητής θεώρησε ότι ανέτρεψε αντίπαλο παίκτη ως τελευταίος. Πριν το δεύτερο γκολ του Μωυσίδη ο Λαδάς είχε δοκάρι

Σκόρερ: Καλπακίδης (45’ πέν), Μωυσίδης (73’)

Καλή η διαιτησία του κ Παναγιωτίδη (Καρακασίδης, Κέκου) ΕΠΣ Θράκης.

ΞΑΝθΗ: Σαΐλάκης, Λεμενίκος, Σιέχ, Τανούζη (55 Τσαπατώλης), Αμανατιάδης (75’ Χ. Σαββίδης), Σαντιλιάνο (80’ Κιρατζή Χαλήλ), Αμπατζής (55’ Σιδηράς), Μπογιατζόπουλος, Χατζημεμίς, Δεληωρίδης (55’ Μπουρμπούν), Τυριάκης.

ΕΠΣΜ: Μπάτος, Κοασσίδης, Τοπουζίδης (62 Σαββίδης), Τσίτσκας, Καλπακίδης, Παπαδάκης (79 Βουτυρής), Γρηγοριάδης (62 Λυσσούδης), Σαπάνης, Αδαμίδης (85 Ματθαίου), Λαδάς (79 Μαρνέρης), Μωυσίδης.

Σε άλλους αγώνες του ομίλου για την Κ17: ΕΠΣ Δράμας-ΕΠΣ Χαλκιδικής 3-2 και ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Καβάλας 0-2. Αύριο 10/3 θα γίνει ο αγώνας της ΕΠΣ Εβρου με την ΕΠΣ Σερρών.