2130ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Κ15
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 0
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1

Η μικτή ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη της επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Σερρών με σκορ 1-0. Με αυτή της την επιτυχία η μικτής της ΕΠΣΜ παρέμεινε πρώτη και αήττητη και μια αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης εξασφάλισε την πρώτη θέση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Οι παίκτες της ΕΠΣΜ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Σκόρερ: Μεγγίδης (30’).

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κατσίνη (Γεωργατζέλης, Τζίκας) Καβάλας

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Χηνάκης (59’ λτρ Κατιάκος), Καμήλαλης, Κυριακού (46’ Κωνσταντινίδης), Πέγκας, Πούγκας, Ατσαλος (69’ Ιακάρης), Μπηδιός (69’ Γλένης), Καραπατζάκης (69’ Χαραλαμπίδης), Καλαμπόκης, Μπλατζιώτης, Βατμανίδης.

ΕΠΣΜ: Στ. Πασχαλίδης, Σανδραμάνης, Μυλόπουλος, Μαυρόπουλος, Μεγγίδης, Μηνασίδης (78’ Γιαννόπουλος), Μοσχόπουλος (65’ Κάνιος), Πασχαλίδης Απ. (65’ Τσαούσης), Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου (74’ Κεφαλάς), Αλμπάνης (78’ Αγγοπιάν)

Στους άλλους αγώνες: ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Δράμας 1-4, ΕΠΣ Χαλκιδικής-ΕΠΣ Εβρου 1-0, ΕΠΣ Καβάλας-ΕΠΣ Ξάνθης 0-3


Κ17
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 2
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 0

Η μικτή ομάδα Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή διοργάνωση καθώς ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Σερρών με 2-0. Η μικτή ομάδα της ΕΠΣΜ δέχτηκε πολύ γρήγορα δύο γκολ σε αντίστοιχα λάθη της αμυντικής της γραμμής. Στη συνέχεια προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Σε τρεις περιπτώσεις ο Σερραίος τερματοφύλακας κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Σκόρερ: Ματσικόπουλος (6’, 23’)

Διαιτησία: Κατσίνης (Γεωργατζέλης, Τζίκας)

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Μπαλμαδάκης, Μυροφορίδης, Καράκουτης (84’ Φουρλιός), Θεογιάννης, Χάβος, Αιβατζίδης (59’ Κελλίδης), Καλουπτσής (84’ Τζιανής), Δράγκος (81 Μίσσας), Δημητρίου (81 Κεραμιδάς), Κωνσταντινίδης, Ματσικόπουλος

ΕΠΣΜ (Καραδήμος): Μπάτος, Κοασσίδης, Τοπουζίδης (77’ Βουτυρής), Λυσσούδης (46 Ταχατζόγλου), Καλπακίδης, Παπαδάκης (46 Βρύζας), Μωυσίδης, Σαπάνης (77’ Μαρούδας), Αδαμίδης, Λαδάς, Αγριδιώτης (65’ Γρηγοριάδης).

Στους άλλους αγώνες: ΕΠΣ Καβάλας-ΕΠΣ Ξάνθης 2-0, ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας 0-1, ΕΠΣ Χαλκιδικής – ΕΠΣ Έβρου 4-2.