1941ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - Κ15

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 0-1

Η μικτή Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας αν και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δέχτηκε ένα γκολ πριν τη λήξη του (1-0) και υποχρεώθηκε να γνωρίσει την ήττα από την αξιόμαχη ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης.

Οι παίκτες της ΕΠΣΜ δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες και είχαν την δυνατότητα να ανοίξουν το σκορ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Καθοριστική ήταν η συμβολή του τερματοφύλακα Πάζη ο οποίος έκανε τρεις καίριες και καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η ΕΠΣ Κοζάνης που αναδείχθηκε νικήτρια του αγώνα προκρίθηκε στα προημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του αγώνα ΕΠΣ Ημαθίας-ΕΠΣ Ξάνθης.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 79’ ο Κωτίδης. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι προηγήθηκε διπλό επιθετικό φάουλ.

Διαιτήτευσε ο κ. Κόκκινος (Χρυσαΐδης, Τσόμτσος) Χαλκιδικής

ΕΠΣΜ: Πασχαλίδης, Μαυρόπουλος, Γωνιωτάκης, Μεγγίδης, Καφετζής, Απ. Πασχαλίδης, Σανδραμάνης (53’ Παπάζογλου), Κεφαλάς (53’ Μυλόπουλος), Αλμπάνης (60’ Βασ. Σαββίδης), Μηνασίδης (72’ Τασιούλας), Κοσμόπουλος (72’ Κάνιος)

ΚΟΖΑΝΗ: Πάζης, Ζάχος, Μπαλτζής, Βασιλειάδης, Αδαμόπουλος, Μηλιδώνης (56’ Π. Σαββίδης), Τσαραμανίδης, Καραφουλίδης (78’ Κούσης), Κωτίδης, Καλατσάνας (78’ Οικονόμου), Κατάνας (30’ Ζάρζος)

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:


Συνεντεύξεις:


Ολόκληρος ο αγώνας: