247ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022 – 2023 το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Σεπτεμβρίου 2022 πρέπει τα σωματεία όλων των κατηγοριών (Α1, Α’, Β’, Γ’ κατηγορία) και ειδικά όσα συμμετέχουν στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» και θ’ αγωνιστούν στην α’ φάση της διοργάνωσης πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ τις αιτήσεις μεταβολών στην ΕΠΣΜ, για την έκδοση νέων δελτίων, επειδή η φετινή διαδικασία αποστολής δικαιολογητικών για την έκδοση δελτίων είναι χρονοβόρα.ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Το Τμήμα Μητρώου Δελτίων ενημερώνει τους παράγοντες των σωματείων, ότι δεν έχει διαφοροποιηθεί τίποτα στη διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων μεταβολών για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Οι αιτήσεις μεταβολών, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, των ποδοσφαιριστών, τους οποίους θέλουν να εγγράψουν (πρώτη εγγραφή, μετεγγραφή ή επανεγγραφή) τα σωματεία, μπορούν να κατατεθούν με τους παρακάτω τρεις (3) τρόπους :

1) Με αυτοπρόσωπη παρουσία, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ., αλλά αυστηρά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, σε καθορισμένη μέρα και ώρα, έπειτα από επικοινωνία με τη Γραμματεία της Ένωσης (info@epsm.gr, 2310284285, εσωτ.0)

2) Με αποστολή όλων των δικαιολογητικών, καθώς και της απόδειξης κατάθεσης του αντίστοιχου παράβολου στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα, με ταχυδρομική συστημένη επιστολή ή με courier στη διεύθυνση της Ε.Π.Σ.Μ.


Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Υπόψη Τμήματος Μητρώου δελτίων ποδοσφαιριστών
Τσιμισκή 31, 54624 Θεσσαλονίκη


3) Ηλεκτρονική αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστή ΜΟΝΟΝ στην ηλεκτρονική διεύθυνση karageorgiou@epsm.gr .

Όλα τα δικαιολογητικά, καθώς και η απόδειξη κατάθεσης του αντίστοιχου παράβολου στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα, θα πρέπει να στέλνονται σε μορφή αρχείου pdf ενώ η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή σε μορφή αρχείου jpg.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι θα πρέπει να μας προσκομίσετε τα πρωτότυπα έγγραφα , με την παραλαβή των συγκεκριμένων δελτίων.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι, κατά τους δύο (2) τελευταίους τρόπους κατάθεσης των αιτήσεων μεταβολών, θα πρέπει στην απόδειξη κατάθεσης του παραβόλου στην τράπεζα να αναγράφονται τα επίθετα των ποδοσφαιριστών την εγγραφή των οποίων αιτείται το σωματείο.

Τραπεζικοί λογαριασμοί της Ε.Π.Σ.Μ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR48 0172 2360 0052 3602 1796 699

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR3401105400000054020356009.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι δε θα γίνονται αποδεκτές αιτήσεις μεταβολών ή λοιπά δικαιολογητικά σκαναρισμένα ή φωτογραφημένα από κινητό τηλέφωνο.

Σε περίπτωση που η τραπεζική κατάθεση πραγματοποιηθεί σε τράπεζα μη συνεργαζόμενη με την Ε.Π.Σ.Μ., το κόστος μεταφοράς χρημάτων βαρύνει τον καταθέτη.