1002ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετάθεση έναρξης των αγώνων κυπέλλου κατά μία εβδομάδα

και διεξαγωγή τους το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2022

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένοι αγώνες της α’ φάσης του 52ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» του Σαββατοκύριακου 10 – 11 Σεπτεμβρίου 2022 ΔΕΝ θα διεξαχθούν και μετατίθεται η πραγματοποίηση τους το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2022, λόγω μη έγκαιρης κατάθεσης των αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών από τα σωματεία και της μη έγκαιρης κατάθεσης των δικαιολογητικών από τους προπονητές για την έκδοση των Δελτίων Πιστοποίησης Προπονητών. Επίσης, κατατέθηκαν αρκετά αιτήματα σωματείων περί μη διεξαγωγής των αγώνων το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, λόγω των παραπάνω προβλημάτων που αντιμετώπισαν.

Ο προγραμματισμός της Ένωσης που είχε, ήδη, ανακοινωθεί μετατίθεται κατά μία εβδομάδα και με τη νεότερη απόφαση της ισχύουν τα παρακάτω:

Το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 52ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση, και οι αγώνες της α’ φάσης με τη συμμετοχή των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή από τη Β’ και τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και θα διεξαχθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 52ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση.

Το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 15 - 16 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Για την έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων αρμοδιότητας της ΕΠΣ Μακεδονίας θα οριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές και ημέρα Τετάρτη.

Καλούνται όλα τα σωματεία, ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία συμμετέχουν και σε ποια διοργάνωση, να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών τους (μετεγγραφές, επανεγγραφές, πρώτες εγγραφές) γιατί ΔΕΝ θα υπάρξει άλλη τροποποίηση του προγραμματισμού της Ένωσης.