658ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προς

Όλα τα σωματεία της δύναμής μας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ
Η Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ υποστηρίζει τη Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το Όνομα του Άλκη, η οποία ενεργεί για ακόμη μία φορά ώστε να κινητοποιήσει τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου σε μία ηχηρή αντίδραση ενάντια στη βία στον αθλητισμό!

Σας καλεί όλους να συμμετέχετε σε μίαδιαφορετική αυτή τη φορά πορεία.Μία πορεία στην οποία το βασικό της στοιχείο δεν θα είναι η παρουσία φιλάθλων μίας ομάδας, αλλά οπαδοί της λογικής, της συνύπαρξης, του αθλητισμού και των αξιών του. Αθλητές, παιδιά, γονείς, απλοί καθημερινοί πολίτες, σε μία πολύχρωμη, σιωπηλή, πορεία ενάντια στο μίσος και τη βία.

· Ημέρα: Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023

· Σημείο συνάντησης για τους συλλόγους και τους γονείς, το πάρκο Αθλητικής Φιλίας (έναντι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου), σημείο μνήμης αλλά και συνύπαρξης.

· Ώρα συγκέντρωσης 19:00 όσα και τα χρόνια ζωής του Άλκη.

Νωρίτερα, στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, θα πραγματοποιηθεί μία ενέργεια με έντονο συμβολισμό. Καλούνται όσοι σύλλογοι επιθυμούν να συμμετέχουν, σύσσωμοι ή δια αντιπροσωπείας, να βρίσκονται στο σημείο στις 18.00.Σας καλούμε να συμμετέχετε φορώντας εφόσον το επιθυμείτε, τις φόρμες των αθλητικών σωματείων που εκπροσωπείτε ή διακριτικά των αθλητικών σωματείων τα οποία υποστηρίζετε.

Δεδομένου ότι θα συμπληρώνεται ένα έτος από τον άδικο χαμό του Άλκη, συνίσταται να έχετε μαζί σας ένα κερί προς τη μνήμη του.Τελικός προορισμός μας θα είναι ο Λευκός Πύργος, όπου πέρα από την προβολή φωτογραφιών με τον Άλκη και τις ενέργειες που έγιναν στη μνήμη του σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα υπάρξει και ένα δρώμενο όπου οι καλαθοσφαιριστές των ομάδων Κ18 του Άρη και ΠΑΟΚ, που συνταξίδευσαν μαζί με το ίδιο λεωφορείο στην Αθήνα, με κεριά θα σχηματίσουν τη λέξη «Άλκης".

Μαζί τους θα είναι και η αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή.Ελπίζουμε με τα κεριά να φωτίσουν το δρόμο της συνύπαρξης και της ενσυναίσθησης.

Όλοι μαζί να υψώσουμε το ανάστημα μας ενάντια στη βία και να σπάσουμε το τοίχος του μίσους το οποίο έχει υψωθεί στον χώρο του αθλητισμού.Ο αθλητισμός ενώνει! Δεν σκοτώνει!

Γινόμαστε ένα εις το όνομα του Άλκη.