1663ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Κ14

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1


H μικτή Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας παίζοντας πολύ καλά ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να επικρατήσει της αξιόμαχης ομάδας της ΕΠΣ Κοζάνης με 2-1. Οι παίδες της ΕΠΣΜ έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν σημαντική νίκη, καθώς ο τερματοφύλακας τους Μανασίδης απέκρουσε πέναλτι του Παπανικόπουλου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Στο 15’ ο Παπανικόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 για τους Κοζανίτες. Στο 37’ ο Παναγιωτίδης ισοφάρισε για την ΕΠΣΜ σε 1-1 και στο 53’ ο Λαζαρίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 76’ ο Καλμπουρτζής είχε δοκάρι για την ΕΠΣΜ. Στο 80+2 σε ανατροπή του Καρυπίδη από τον Μ. Παπαδόπουλο δόθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Παπανικόπουλος αλλά απέκρουσε ο Μανασίδης κρατώντας τη νίκη για την ομάδα της ΕΠΣΜ. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Διαιτήτευσε ο κ. Χαλκίδης (Αδαμαντίδης, Ραντάνι) ΕΠΣ Πιερίας.

ΕΠΣΜ: Μανασίδης, Βοριαζίδης, Παναγιωτίδης (74’ Μπάκος), Μ. Παπαδόπουλος, Τελίδης, Ρεφατλλάρι, Κυριαζής (66’ Καλμπουρτζής), Δεμίρης 51’ Μαλλίνης), Μεταξάς (51’ Σαμπάνης Χ.), Λαζαρίδης, Στυλ. Βλάχος (74’ Ορ. Παπαδόπουλος).

ΚΟΖΑΝΗ: Καλαιτζόπουλος, Γάκης (64’ Δραγώγιας), Μέρος, Τσιμινάκης, Κουντουράς, Σίσκος (72’ Στεφανόπουλος), Λίτσιος 57’ Σαμαράς), Τσιπουρας (58’ Σάκκος), Νίκου (64’ Νταζάνης), Παπανικόπουλος, Καρυπίδης
Κ16

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 0

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3Η μικτή Κ16 της ΕΠΣ Κοζάνης παίζοντας πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα νίκησε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας με 3-0 εκμεταλλευόμενη στιγμιαία αμυντικά λάθη των γηπεδούχων. Οι παίκτες της ΕΠΣΜ προσπάθησαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια και η εμφάνιση τους ήταν μέτρια.

Σκόρερ: Κωτίδης (34’, 55’), Απ. Πασχαλίδης (90’ αυτ.).

Διαιτήτευσε ο κ. Χαλκίδης (Αδαμαντίδης, Ραντάνι) ΕΠΣ Πιερίας.

ΕΠΣΜ: Πασχαλίδης Στ, Αθανασιάδης (74’ Γωνιωτάκης), Μυλόπουλος (59’ Κεφαλάς), Χαντζαρίδης, Παράσχος, Κεσίδης (74’ Ντάγκας), Αγγοπιάν (59’ Ζεπίδης), Αλμπάνης, Μαρνέρης, Σαββίδης (37’ Τσιριμώκος).

ΚΟΖΑΝΗ: Πάζης, Μακρίδης, Ζάχος, Σίμος, Ανδρεόπουλος, Τσιόκανος, Οικονόμου (46’ Καραγιαννίδης), Μπαλτζής (67’ Καραφουλίδης), Κωτίδης (87’ Δ. Παπαδόπουλος), Θεοδοσιάδης (71’ Βλάχος), Καλατσανάς (67’ Κάτανας).