583ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας μετά τις αντιδράσεις των σωματείων Θρίαμβος Παρθενίου και Φίλιππος Ελεούσας για τον ορισμό του αγώνα Αστραπή Δενδροποτάμου – Οδυσσέας Κορδελιού στις 19/3/23 ως μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής, διευκρινίζει τα εξής:

Ελαβε υπόψη της ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στα play off (Δάφνη Ακροποτάμου, Φίλιππος Ελεούσας, Μ. Αλέξανδρος Καλοχωρίου, Αξιός Ανατολικού, Μαγνησιακός Ιωνίας), αλλά και για αυτές που θέλουν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό (Δόξα Αδένδρου, ΑΟ Μεσήμβριας).

Επίσης, ο προγραμματισμός της Ένωσης δεν θα ξεφύγει πέραν της 28/5/23 και τα σωματεία δεν θα επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα (Οι αγώνες play off και play out προβλέπεται να ολοκληρωθούν στις 21/5/23, εκτός των αγώνων μεταξύ των δευτεραθλητών και των πέντε ομίλων).

Το κυριότερο, όμως, γεγονός είναι ότι δεν υποχρεώνει τις ομάδες να αγωνιστούν σε ημέρα Τετάρτη, εκτός εάν προκύψουν απρόβλεπτα γεγονότα.

Αυτά προς ενημέρωση όλων των σωματείων. Ο προγραμματισμός της Ένωσης λειτουργεί με γνώμονα την ισονομία προς όφελος των σωματείων, προσβλέπει στην μη ταλαιπωρία τους και δείχνει κατανόηση προς όλα τα αιτήματα που υποβάλονται από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΕΠΣΜ αποφασίζει, δεν διατάζει και λειτουργεί με αίσθημα δικαιοσύνης.