463ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣΜ 0-3

Η μικτή παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα καθώς κέρδισε την αντίστοιχη μικτή της ΕΠΣ Χαλκιδικής μ σκορ 3-0. Οι Παίδες της ΕΠΣΜ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχαν κατά τη διάρκεια του α' ημιχρόνου έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα γκολ.

Η μικτή παίδων της ΕΠΣΜ τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της. Δύο δοκάρια είχε ο Ιορδανίδης για την ΕΠΣΜ στο 65’ και 70’.

Σκόρερ: Προκοπίου-Λεσσές (49’), Ζωγράφος (50’), Μπαλικτσής (54’).

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ.Δραγάτης (Οικονόμου Ν-Ευμορφούλης) της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Ξανθόπουλος, Ραχμανίδης (70’Κυπριώτης), Ντάλος. Ευαγγέλου, Κουφέρης, Κοτρόνης, Γιάννογλου, Γαβανάς, Καραποστόλου, Μουρμούρης Ε, Μουρμούρης Μ.
ΕΠΣΜ : Σειδόγλου, Μήττας, Ζεφκόπουλος (41’Ιορδανίδης), Γάκης, Τσελεπίδης (41’Ζωγράφος), Κεχαγιάς, Παπαδόπουλος Α, Τόγας, Μπαλικτσής, Προκοπίου-Λεσσές, Τριανταφύλλου (70’Ιωαννίδης).

Στον άλλο αγώνα του 2ου ομίλου ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 2-1 ενώ ρεπό είχε η ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΠΣΜ Θωμάς Μεταξάς τόνισε: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήσαμε από την αρχή μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους. Με χαροποιεί το γεγονός ότι τερματίσαμε πρώτοι και αήττητοι και αυτό μας δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις για την συνέχεια. Πολλά από τα παιδιά που αγωνίστηκαν αξίζουν να συμμετέχουν στην περιφερειακή ομάδα, αποτέλεσμα που το κέρδισαν με την αξία τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.".


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1-9

Η μικτή νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας παίζοντας ακόμη μία φορά ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών κατάφερε να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της νικώντας την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής με το ευρύ σκορ 9-1. Η μεγάλη έκταση που πήρε το σκορ φανερώνει και την αγωνιστική διαφορά που είχαν οι δύο ομάδες.

Με τη νίκη τους αυτή η μικτή νέων της ΕΠΣΜ τερμάτισε πρώτη στο όμιλό της.

Σκόρερ: Παυλίδης (1’,10’ πεν,,20’,40’), Κιζιρίδης (15’ απευθείας φάουλ), Καβάσης (12’), Παπαδόπουλος Α (25’), Έππας (44’), Σαμανίδης (84’), Κοσμίδης (89’)

Διαιτήτευσε με επιτυχία: Οικονόμου Ν (Δραγάτης Ευμορφούλης) της ΕΠΣ Χαλκδικής

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Κοτανίδης, Βασιλάκης (28’Γιαννακόπουλος), Πλουμής, Τορουνίδης, Μπαλτατζής, Τσόγιας, Σιλβάνης (17’Μελανδινός), Θάνος, Σουάνης (46’Καρανικόλας), Κιζιρίδης, Κριμιανιώτης.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Παρασκευαίδης, Σαμανίδης, Τίμου, Δοξάκης, Γάκης, Εππας (46’Κοσμίδης), Παπαδόπουλος Α, Δέδας, Καβάσης (50’Χούρος), Παυλίδης, Χατζηλασκαράκης (56’Γκαγκαμάνης).


Στον άλλο αγώνα του 2ου ομίλου ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 0-0 ενώ ρεπό είχε η ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Μετά τον αγώνα ο ενωσιακός προπονητής νέων της ΕΠΣΜ Φώτης Μαζουλουξής δήλωσε : “Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία τα σωματεία και τους προπονητές που με βοήθησαν στην στελέχωση των ομάδων. Συγχαίρω τα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία σε όλους τους αγώνας και για την εξωγηπεδική τους συμπεριφορά. Πολλά παιδιά κέρδισαν με το σπαθί τους την συμμετοχή τους στην ομάδα, και ελπίζω πολλά από αυτά τα παιδιά να επιλεγούν και στη περιφερειακή ομάδα γιατί το αξίζουν πραγματικά. Επίσης τους συγχαίρω για τη συνεργασία που είχαμε."