520ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 0-1
Οι μικτή παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας ύστερα από καλή εμφάνιση, κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής με σκορ 1-0 και ο προπονητής Χάρης Παπαπαναγιώτου χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Με τη νίκη του αυτή οι παίδες της ΕΠΣΜ κατέλαβαν τη πρώτη θέση στο 1ο όμιλο του πρωταθλήματος, συγκέντρωσαν 22 βαθμούς και τερμάτισαν αήττητοι.
Στο 75’ δοκάρι είχε ο Χαλατσόγλου.
Σκόρερ: Ν. Συμεωνίδης (51').
Διαιτήτευσε με επιτυχής ο κ.Στ. Δημητριάδης (Δραγάτης, Τογανίδης) της ΕΠΣ Χαλκιδικής
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Στεργίου): Σάκκος (70’ Κουτσιούδης), Λανταβός, Παπαχρήστος, Δεμερτζής, Ευσταθίου, Μπήντος, Ποντικέρης (50’ Μπαλτατζής), Πιτσόλης, Δάμδαλης, Μαρίνος, Μπαρούμας.
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Παπαπαναγιώτου): Τσακίρης, Ερμείδης (41’ Ν. Συμεωνίδης), Βούρτης, Μουρατίδης, Μπουρσανίδης, Σόμπατζης, Παπακωνσταντίνου (46’ Σαρρής), Χαλατσόγλου, Πολίτης, Πανίδης, Κορομπίλης (41’ Ρούντος).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 0-4
Η μικτή νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας παίζοντας πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα νίκησε άνετα την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής με σκορ 4-0. Με τη νίκη τους αυτή οι νέοι της ΕΠΣΜ αν τερμάτισαν στη πρώτη θέση του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων μαζί με την ΕΠΣ Σερρών, έχασαν τη πρωτιά ύστερα από την αδικία που έγινε εις βάρος της στο μεταξύ τους παιχνίδι τη προηγούμενη αγωνιστική.

Σκόρερ: Ποζαντζίδης (10', 45'), Τσιγγάρας (50'), Καλαϊτζής (65').
Διαιτητήτευσε με επιτυχία ο κ.Δραγάτης (Δημητριάδης, Τογανίδης) της ΕΠΣ Χαλκιδικής
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Στεργίου): Τσολακίδης, Σταμπουλής (55’ Γιαννακόπουλος), Κύρκος, Τορουνίδης, Κουφέρης, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Καρανικόλας, Θεοδωρίδης, Πέρρος, Χατζηφώτης (57’ Πάλλας).
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Μεταξάς): Σειδόγλου, Καλαιτζής, Προκοπίου, Χατζηαδαμίδης, Μπαξεβάνος (46’ Γκόλιας), Τσιγγάρας, Σταυρίδης (46’ Ιορδανίδης), Ποζαντζίδης (46’ Γκιάτας), Καζάκης, Σμυρλάκης, Μπαλικτσής.


Μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης οι προπονητές ανέφεραν τα παρακάτω:

Ο Χάρης Παπαναγιώτου (προπονητής μικτής παίδων ΕΠΣΜ): “Αυτή η ομάδα ετοιμαζόταν τρία χρόνια, συμμετέχοντας σε πολλές διοργανώσιες (εγχώριες και διεθνείς). Είχαμε αξιόλογη πορείς σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και πολλά από αυτά έχουν τις προϋποθέσεις για να παίξουν ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών. Πιστεύω πολλά από αυτά θα επιλεγούν στη περιφερειακή ομάδα, θα δείξουν το ταλέντο τους και μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό."

Ο Θωμάς Μεταξάς (προπονητής μικτής Νέων ΕΠΣΜ): "Η ομάδα αυτή από τον Οκτώβριο που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της έδειξε χαρακτήρα και ένα σύνολο παικτών που διαθέτει μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Τα παιδιά παρόλο που ήταν ένα χρόνο χωρίς αγωνιστικές δραστηριότητες τον προηγούμενο χρόνο έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια η οποία όμως δεν ανταμείφθηκε από εξωτερικούς παράγοντες και μάλιστα από τη κατάφορη αδικία που δέχτηκαν στον αγώνα με την ΕΠΣ Σερρών. Ωστόσο θεωρώ ότι η προσπάθειά τους θα δικαιωθεί στο μέλλον και θα αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο."

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΟΙΛΑΣ (περιφερειακός προπονητής): "Διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά παιδιά με πλούσιο ταλέντο. Σε συνεργασία με τους ενωσιακούς προπονητές θα καταλήξουμε στην συγκρότηση της περιφερειακής ομάδας. Στην κατηγορία νέων υπήρχε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τρεις ομάδες ισοδύναμες, ΕΠΣΜ, Σερρών και Πέλλας. Θα έχουμε καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών και με την περιφερειακή ομάδα θα τα πάμε καλά."