21ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας σε πανελλήνια κλίμακα να μεταδίδεται απ’ ευθείας ένας σημαντικός ερασιτεχνικός αγώνας σε συνεργασία με την Εγνατία Τηλεόραση συνεχίζεται και το ερχόμενο Σάββατο. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, αγκάλιασαν με θέρμη την πρωτοβουλία αυτή και αυτό καταγράφεται στο ποσοστό τηλεθέασης του καναλιού.
Οι απ’ ευθείας μεταδόσεις ερασιτεχνικών αγώνων έχουν σκοπό να προβάλουν ακόμη περισσότερο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης, να συμβάλουν στην αναβάθμιση των πρωταθλημάτων της Ενωσης και να αναδείξουν το πλούσιο θέαμα που προσφέρουν οι διαγωνιζόμενες ομάδες.
Ετσι λοιπόν, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 θα μεταδοθεί το ντέρμπι κορυφής της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής μεταξύ του ΓΣ Ηλιούπολης και του Παύλου Μέλα, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Ανω Ηλιούπολης (πλαστικό) και θα ξεκινήσει στις 15.00.