Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.30 κατά τη διάρκεια του επιμορφωτικού και εκπαιδευτικού μαθήματος στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος) θα ανακοινωθούν στους διαιτητές οι σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν και είχαν επιλεγεί από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ. Επίσης θα γίνει ανάλυση των φάσεων στα video test που είχαν προβληθεί και εξετάστηκαν οι διαιτητές.
Η παρουσίαση του β’ μέρους των σωστών απαντήσεων θα γίνει από τον κ. Παναγιώτη Μαυρόπουλο, εκπαιδευτή διαιτησίας Α’ κατηγορίας.
Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη) και η συμμετοχή τους στα τεστ είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και ειδικά για τους αξιολογημένους διαιτητές θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.