Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20.30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).
Στην επιμορφωτική συγκέντρωση η ΕΔ/ΕΠΣΜ και ο εκπαιδευτής διαιτησίας Α’ κατηγορίας, Πλάτων Μποζατζίδης θα προβάλουν τις σωστές απαντήσεις των video κουϊζ του μήνα Ιανουαρίου που προβλήθηκαν στο προηγούμενο εκπαιδευτικό μάθημα.
Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.